Dag vol verrassingen voor Roermondse Luuk (7) en zijn familie

07 jul , 11:05 Laatste Nieuws
opkikker luuk finn
Stichting Opkikker
Luuk (7), zijn broer Finn (12) en hun ouders Loes en Huub beleefden afgelopen zaterdag een dag vol verrassingen, georganiseerd door Stichting Opkikker.
Het doel van de dag was alle zorgen even vergeten en volop genieten. Luuk heeft een ernstige longaandoening en is vaak erg ziek, wat een grote invloed heeft op zijn leven en dat van zijn gezin.
Het gezin werd door Stichting Opkikker uitgenodigd voor een Opkikkerdag. Na hun aanmelding volgde een intake waarin werd gevraagd wat ze graag wilden doen. Het resultaat was een programma vol verrassingen! Het programma bleef geheim zodat ze de hele dag verrast konden worden. Bij aankomst op Center Parcs de Eemhof werden ze als VIP’s ontvangen op de rode loper.
Op het programma stond een snelle rit in een super seven car, een vaartocht in een speedboot en een helikoptervlucht. Ook kwam er een echte chef-kok langs, omdat Luuk later graag chef-kok wil worden. Het gezin kreeg een kookworkshop en werd de hele dag in de watten gelegd.
Aan het eind van de dag werd het gezin uitgezwaaid met een groot feest, waardoor de Opkikkerdag kon worden afgesloten als een onvergetelijke herinnering.
Langdurig ziek zijn brengt constante zorg met zich mee, ook voor het gezin. Elk lichtpuntje is superbelangrijk. Stichting Opkikker biedt lichtpuntjes om gezinnen de kracht te geven door te gaan en helpt ruimvijfduizend gezinnen per jaar.
Meer weten? Kijk op dewebsite van Stichting Opkikker.