Wunderfest 2024 verplaatst naar HSV De Paardenvriend in Reuver

12 jul , 20:42 Laatste Nieuws
wunderfest
Het evenemententerrein van HSV de Paardenvriend in Reuver vormt dit jaar het decor voor de tweede editie van het Wunderfest. Het winter/Après-Ski festival van DJ Otto Wunderbar vindt plaats op zaterdag 14 december van 13.00 tot 23.00 uur bij de manege aan de Bergerhofweg 2
Tijdens de eerste editie bij BillyBird Park Drakenrijk stuitte de organisatie op enkele tegenslagen. De regen vóór en tijdens het festival maakte het moeilijk om op deze plek een veilig en representatief evenement neer te zetten. Dit leidde tot de beslissing om een nieuwe locatie te zoeken, met als prioriteit om in Reuver te blijven. De manege van HSV de Paardenvriend bleek met een verharde buitenterrein een ideale keuze, waardoor het festival de komende jaren op deze locatie kan doorgroeien.
Ook deze keer wordt Wunderfest in volledig winterse sferen gehouden, met een megatent, verwarmde area's, de beste feestartiesten, verklede bezoekers en pullen bier. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Eind augustus start de kaartverkoop. Voor degenen die dit jaar verzekerd willen zijn van een ticket zal er weer pre-registratie plaatsvinden.