Limburg Festival Kindermiddag in ECI Roermond op Donderdag 13 augustus

SONY DSC
Foto: Eci Cultuurfabriek

We krijgen dit jaar toch nog een kleine beetje Limburg Festival zoals het bedoeld is. Ook nog coronaproof. Want we zijn blij te kunnen vertellen dat er – op  initiatief van en in samenwerking met de ECI Cultuurfabriek – toch een heuse LIMBURG FESTIVAL KINDERMIDDAG komt. Jawel! Op donderdag 13 augustus, van 14:00 tot 18:00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:

Wie heeft er op mijn hoofd gepoept – Meneertje Monster  (Reserveren verplicht!) Een hilarische slapstickvoorstelling voor kids van twee jaar en ouder.

Dit Dat Dans –Sally Dansgezelschap Maastricht ( Reserveren verplichtEen voorstelling en workshop in één. Dit Dat dans daagt je uit om zelf betekenis te geven aan dans. Spannend, verrassend en dicht op de huid van het jonge publiek.

Floor & Ferdinand – ’t Magische Theatertje  (Reserveren verplicht!) De winter stond voor de deur en de kleine muizen begonnen koren te verzamelen en noten en tarwe en stro. Allemaal werkten ze dag en nacht. Allemaal – behalve Ferdinand. Een intieme poppenvoorstelling voor de allerkleinsten van 3 tot 6 jaar.

De Theaterkist – doorlopend interactief theater

Dansworkshop Eendjes – SALLY Dansgezelschap Maastricht  (Reserveren verplicht!)

Beeldende workshop

Ballonnenclow

* Reserveren voor de voorstelling van Meneer Monster, ’t Magisch Theater en de beide voorstellingen/workshops van Sally Dansgezelschap Maastricht is verplicht!