Frans Pollux presenteert live album Pollux deej Carré

Foto:

PERSBERICHT – Op zondag 25 oktober geeft Frans Pollux maar liefst 50 concerten achter elkaar. Bij elk concert is één toeschouwer welkom, en zingt Frans één liedje. Deze 1 op 1 op 1 concertmarathon is de feestelijke albumpresentatie van POLLUX DEEJ CARRÉ en vindt plaats in het Muspelheim, het buurthuis in de Blerickse wijk Vastenaovendkamp. Pollux groeide op in die wijk en stond er als zevenjarig jongetje al op de planken. Daarmee is de cirkel rond: van Muspelheim naar Carré, en weer terug. De kaartverkoop is meteen gestart.

Pollux koos voor deze aanpak omdat een reguliere albumpresentatie vanwege corona erg lastig is: “Daarom maken we het juist zo intiem mogelijk, met vijftig privé-concerten.” Het contrast met de grootste show uit zijn carrière – Carré – kan niet groter.

Toegang tot de concertmarathon is voorbehouden aan de eerste vijftig kopers van POLLUX DEEJ CARRÉ, het album dat vanaf 23 oktober in de winkels ligt. POLLUX DEEJ CARRÉ is een registratie van het avondvullende optreden dat Frans Pollux in januari gaf in een uitverkocht Carré in Amsterdam. POLLUX DEEJ CARRÉ bestaat uit een live album, de tv-registratie op dvd én een speciaal voor deze gelegenheid gecreëerd luxe boekwerk met teksten van Frans en prachtige foto’s.

De eerste vijftig mensen die POLLUX DEEJ CARRÉ via deze link bestellen, kiezen een tijdslot op zondag 25 oktober. Op het tijdstip van hun keuze worden ze ontvangen in het Blerickse buurthuis Muspelheim, waar koffie nog een euro kost en fris een euro twintig. In de zaal staat, volledig coronaproof, één stoel klaar. Frans Pollux zal vanaf het podium voor elke bezoeker één liedje zingen.

 De kaartverkoop van POLLUX 1 op 1 op 1 is meteen gestart.

Kaarten zijn te koop via deze link: www.ticketcrew.nl/tickets/pollux-1-op-1-op-1

POLLUX DEEJ CARRE is vanaf 23 oktober te koop bij Sounds Venlo en Koops Boeken.