Remunjse Hepkestour – vanaf 1 november weer verkrijgbaar!

Foto:

Voor het 6e jaar op rij biedt VVV Roermond een culinaire wandeling in de sfeervolle Roermondse binnenstad aan.
Het unieke van deze Remunjse Hepkestour is dat deelnemers zelf een keuze uit 12 horecalocaties kunt maken. Bij 4 locaties wordt men getrakteerd op een Roermonds hapje, het zgn. Remunjse Hepke. Deelnemende horeca (deels ook rolstoeltoegankelijk) is verspreid tussen het Kazernevoorterrein en de Hamstraat. Aan de deelnemers de keuze welke culinaire route ze gaan maken. Welke hapjes er geserveerd worden is een verrassing. Er is de keuze tussen zoet of hartig. Tussen de hepkes door kan een bezoek worden gebracht aan een van de vele bezienswaardigheden in het centrum. Ook voor shoppers is Roermond the place to be. Zowel in de historische binnenstad als in het op slechts 5 minuten loopafstand gelegen Designer Outlet Roermond.
De Remunjse Hepkestour is dagelijks tussen 12-18 uur mogelijk – van 1 november 2019 t/m 16 februari 2020.( m.u.v 1e en 2e kerstdag en Nieuwjaarsdag).
Verkrijgbaar via de ticketshop www.webshopvvvmiddenlimburg.nl/nl/category/tickets/ en in de VVV winkel, Markt 17 te Roermond (dagelijks geopend).
Meer info: VVV Roermond 0475-3tickets35847 / www.vvvmiddenlimburg.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen