Try-out Nestgoud van Margje Wittermans

Foto: Greetje Mulder

Zondag 17 februari a.s. presenteert het Limburg Festival de try-out van de nieuwe voorstelling Nestgoud van Margje Wittermans. 

Nestgoud is een ode aan het moederschap en aan zigeuners die hun huis altijd bij zich hebben. Waarin het publiek meegenomen wordt in een zoektocht naar het loslaten van je roots en het verlangen naar eigen haard en kippen. Via de zwervers vindt ze haar thuis. Maar voordat ze gaat dwalen komt ze jullie halen. Margje Wittermans – actrice, theatermaakster, zangeres en docent – was al enkele malen een graag geziene gast van het Limburg Festival. Zo schitterde ze onder andere in de voorstellingen De Zuipkeet (met haar vader Joop en broer Mads), In ’t Hart, Bedrog, Vluchtgoud en Piece of my heart. Deze laatste over het leven van Janis Joplin. Bepaald geen onbeschreven bladen voor elkaar dus, Margje en het Limburg Festival. 

De aanvang is 15:00 op zondag 17 februari in Hotel de Abdij, Kerkpad 5 te Horn. Entree bedraagt slechts € 10.00. Kaarten kunnen besteld worden via de site van TheaterHotel De Oranjerie (www.oranjerieprogramma.nl)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0