Laurentius Ziekenhuis update 4 juni 2021

Foto: Jeyaratnam Caniceus via Pixabay
De laatste ontwikkelingen:  Momenteel liggen er 11 coronapatiënten in het Laurentius ziekenhuis: 7 patiënten in de kliniek en 4 patiënten op de Intensive Care.
Het Laurentius ziekenhuis ziet een mooie daling plaatsvinden. Het aantal bedden dat het Laurentius ziekenhuis voor coronapatiënten vrij houdt kan verder omlaag.
Wel blijft het Laurentius ziekenhuis voor coronapatiënten, ook de komende zomer, altijd een aantal bedden vrij houden. Maar door de dalende lijn kan het Laurentius ziekenhuis zich richten op het verder opschalen van de reguliere zorg en weer meer OK’s openen, zodat het Laurentius ziekenhuis weer meer patiënten kan helpen.
Inhaalzorg is ook voor het Laurentius ziekenhuis van belang. Het Laurentius ziekenhuis wil geleidelijk opstarten om het personeel ook de nodige rust te gunnen, nadat ze naast de coronazorg óók de spoedzorg en de reguliere zorg waar mogelijk, in de lucht hebben gehouden.
Het echte inhalen van zorg zal vanaf september starten. Het Laurentius ziekenhuis maakt hier nog plannen voor en zullen dit ook in gezamenlijk overleg met de ziekenhuizen in de regio vormgeven.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen