Verplaatsing Maand van de Mystique door corona

Foto:

In samenspraak met de gemeente Roermond en de provincie Limburg zien wij ons door de corona crisis genoodzaakt om de Maand van de Mystique te verplaatsen naar 2021. Zowel financieel als organisatorisch is onze kunstmanifestatie die gepland stond voor aanstaande juni, niet meer te organiseren op een manier die overeenkomt met de kwaliteit die wij voor ogen hebben. Daarnaast hebben we te maken met het aannemelijke risico, dat we uiteindelijk alsnog onze hele manifestatie zouden moeten annuleren, met alle gevolgen van dien. Daarom werken wij nu aan het verplaatsen van ons evenement naar volgend jaar.

Wanneer in 2021 weten wij nog niet, maar zodra daarover meer duidelijk is laten wij jullie dat per omgaande weten. Op de nieuwe website, waar wij recent met trots ons programma konden presenteren, valt nog steeds een groot deel te zien wat wij in essentie van plan zijn. Ons streven is om dit programma zoveel als mogelijk intact te laten. Enerzijds omdat wij in de kwaliteit van ons programma geloven en anderzijds, omdat dit nodig is om in 2021 de Maand van de Mystique te kunnen realiseren.
Zodra we een nieuwe datum in 2021 hebben vastgesteld, zullen we dit per omgaande communiceren. Op de website is er ook de mogelijkheid om in te schrijven op onze nieuwsbrief.

We danken iedereen, waarmee we de afgelopen periode hebben samengewerkt, voor de bijdragen, de creativiteit en het vertrouwen! We hopen dat jullie met ons willen blijven samenwerken om van de Maand van de Mystique in 2021 een mooi evenement te maken.  We hopen ook dat er begrip is voor onze moeilijke, maar weloverwogen beslissing. Blijf gezond, pas goed op jezelf en je naasten en kijk met ons uit naar verdere samenwerking in de nabije toekomst.

Projectteam Deborah Bronsveld en Daan Kmiecik.
namens: Bestuur Biennale Roermond

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen