Roermond is klaar voor de Popronde

Foto: ECI

 PERSBERICHT – Goed nieuws voor muziekliefhebbers. Na succesvolle eerdere edities strijkt ook dit jaar het grootste rondreizende, gratis (muziek)festival weer neer in de prachtige binnenstad van Roermond, ditmaal op zondag 16 september. Het evenement, georganiseerd door de ECI cultuurfabriek en in samenwerking met de gemeente Roermond en provincie Limburg, belooft ook dit jaar een feest te worden.

Op 13 verschillende locaties

Wat zo bijzonder is aan de Popronde, is dat aanstormend talent centraal staat. Talentvolle, opkomende Nederlandse bands en artiesten krijgen op deze manier dé kans hun netwerk buiten de eigen regio uit te breiden, intensieve tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en uiteindelijk landelijk door te breken in de Nederlandse muziekscène. Op 13 verschillende locaties worden er shows georganiseerd voor de Popronde-lichting van 2018. U kunt bijvoorbeeld terecht bij Jo Joosten, YETH. GENERAL STORE, The Box Concept Store, Bagels & Beans, De Pauw, De Kade, Our Favourite Shop, Reijnen, het ECI Pop-up Atelier, er is PLEK, Rozely Dog & Cat, Den Heilige Cornelius of Blond & Blond.

Veelzijdig programma

Dit jaar is de derde editie van de Popronde in Roermond en diversiteit en kwaliteit staat ook dit jaar hoog in het vaandel. Organisatoren Imad Ahammar en Goof Veelen van de ECI cultuurfabriek zijn blij en enthousiast: “Hier hebben we lang naar uitgekeken. Popronde Roermond is een festival voor iedereen. De optredens zijn enorm divers; van soul, Nederlandstalig, Americana tot Garage en R&B, het komt allemaal voorbij. En dat is wat de Popronde de Popronde maakt, een divers programma en een gezellige sfeer. We hebben er zin in!”

De Popronde start om 13:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

'

Reacties

article
87136
 PERSBERICHT – Goed nieuws voor muziekliefhebbers. Na succesvolle eerdere edities strijkt ook dit jaar het
https://roermond.nieuws.nl/culinair-nieuws-uit-roermond/87136/roermond-is-klaar-popronde/
2018-09-12T10:18:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2018/09/12101539/poprinde-2.jpg
Popronde
Kunst&Cultuur, Roermond Horeca Nieuws, Roermond Nieuws