Hier is hij weer: de Boekenbeurs Vincentius Roermond!

Foto: Vincentius Roermond

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 organiseert de Stichting Boekenbeurs Vincentius Roermond voor de 23e keer de jaarlijkse boekenbeurs. De beurs wordt dit jaar gehouden op een nieuwe locatie, het clubgebouw Scouting René Höppener, Oude Keulsebaan 160 in Roermond (naast speeltuin Kitskensberg). Liefhebbers zijn welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en de toegang is gratis.

De boekenbeurs verhuist dit jaar naar een nieuwe locatie maar verder verandert er niets: de boeken hebben allemaal een vriendelijk prijsje. Voor € 0,20 koopt u al een leuk kinderboek of voor € 1,- een mooie roman voor uzelf. Zoals u gewend bent, is de kwaliteit weer uitstekend. Ook het aanbod is uitgebreid: er zijn meer dan veertigduizend titels. Daardoor heeft deze boekenbeurs inmiddels grote bekendheid in Midden-Limburg. Alles is ingedeeld in rubrieken, dus u vindt snel wat u zoekt. U ontdekt een uitzonderlijk groot assortiment Limburgensia, maar ook een ruime keuze aan kinderboeken, strips, romans en poëzie. Bovendien zult u er een flinke collectie kookboeken aantreffen, boeken over kunst, geschiedenis, godsdienst, reizen, bladmuziek en tijdschriften. Te veel om op te noemen!

Een bezoek aan deze beurs is dan ook zeker de moeite waard. Met de opbrengst steunt u projecten die ten goede komen aan kansarme kinderen in de regio en daarbuiten. Uit de opbrengst van verleden jaar werd een donatie gedaan aan onder andere Scoutinggroep René Höppener Roermond, Basisschool De Zonnewijzer, Vrienden van Leergeld Roermond, Speeltuinen Roermond, Kindervakantiewerk Donderberg/Hoogvonderen, Gilde4U Roemenië, Kika, Het Vergeten Kind, Stichting Warm Hart Malawi, en verschillende projecten in Lombok, Indonesië. Voor meer informatie, zie http://www.vincentiusroermond.nl

'

Reacties

article
87865
Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 organiseert de Stichting Boekenbeurs Vincentius Roermond voor
https://roermond.nieuws.nl/culinair-nieuws-uit-roermond/87865/hier-is-weer-boekenbeurs-vincentius-roermond/
2018-10-03T22:14:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2018/10/03221247/P1050424.jpg
Boekenbeurs, roermond, vincentius
Roermond Horeca Nieuws, Roermond Nieuws