Proteion en Hoeskamer ‘t Sjtulpke gaan verder onder de naam Neel Ontmoet

Foto: Neel ontmoet

Roermond – Angela Hokstam – Vorige week opende wethouder Marianne Smitsmans, Neel Ontmoet officieel. Neel Ontmoet is een open inloop voor senioren in Maasniel. U kunt er zonder indicatie terecht voor een leuke activiteit, of een warme maaltijd. De dagbesteding van Proteion en Hoeskamer ‘t Sjtulpke, gaan samen verder onder de naam Neel Ontmoet. Neel Ontmoet richt zich voornamelijk op de oudere inwoner van Maasniel e.o., maar in principe is iedereen uit Roermond welkom.

De opening was een fantastische feestelijke middag. Mensen hebben elkaar leren kennen, leuke gesprekken gevoerd en genoten. Kopje koffie drinken? Warm eten met anderen? Meedoen met kienen, kaarten of bewegen voor ouderen? Het kan bij Neel Ontmoet. Proteion en Wel.kom zijn de samenwerking aangegaan om deze zogenaamde ‘Open Inloop Plus’ op te zetten in Maasniel. Neel Ontmoet is een open inloop met activiteiten, voor en door de buurt. Elkaar ontmoeten en activiteiten voor elkaar organiseren, staat centraal. Dit alles gebeurt voornamelijk door actieve en betrokken buurtbewoners. Proteion en Wel.kom zorgen voor ondersteuning van de vrijwilligers, en waar nodig voor de zorg van de bezoeker.

Wilt u zich ook inzetten voor de buurt en haar inwoners? Neel Ontmoet zoekt nog vrijwilligers. Denk aan het werk van gastvrouw of gastheer, helpen bij het koken of het begeleiden van een activiteit. Ook als u eigen ideeën heeft kunt u dit doorgeven. Kijk voor actuele vrijwilligersvacatures op: www.vrijwilligerscentraleroermond.nl, en zoek op Neel Ontmoet. Of neem contact op met de buurtondersteuners van Wel.kom;

Paul van Loosbroek (06-35119946 / [email protected]) en

Kelly Pollaert (06-35119929 / [email protected]).

Neel Ontmoet staat aan de Kerkeveldlaan 43 in Maasniel. Buurtbewoners zijn welkom op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 16.00 uur. En op donderdag van 14.00 – 16.30 uur. Activiteiten zijn te zien op de Facebookpagina Neel Ontmoet of u kunt langslopen voor een gesprek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen