Tweede ‘Droomwinkel Roermond’ Smartwatch Market wordt op 14 december officieel geopend!

Foto: Smartwatch

Startende ondernemer Marc Schattorie opent op zaterdag 14 december zijn unieke winkel: Smartwatch Market op de Hamstraat in Roermond. Schattorie participeert in het initiatief ‘Mijn Droomwinkel Roermond’ van de gemeente Roermond en partners, onderdeel van het programma ‘Vitale Stad’.

Hij is de tweede starter die in 2019 met behulp van advies en een subsidie is gestart in de binnenstad van Roermond. Samen met wethouder Angely Waajen-Crins zal hij de starthandeling verrichten.

Het project ‘Mijn droomwinkel Roermond’ is opgezet door de gemeente om: een nieuwe ondernemersdynamiek te creëren in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Roermond; leegstand aan te pakken en startende ondernemers een stevige basis en een optimale groeikans te geven. Enthousiaste ambitieuze starters konden tot 31 oktober 2019 hun ondernemingsplan indienen.

Daarna boog een team met vertegenwoordiging vanuit Gemeente Roermond, City Management Roermond, StartersCentrum Limburg, Retail Innovation Center, Rabobank, ING en Top Accountancy zich over de ingediende plannen.

Uniek concept
Schattorie, van origine software engineer heeft eigenhandig een uniek concept ontwikkeld.
In zijn personeelsloze winkel kunnen klanten hun smartwatches betalen en meteen meenemen uit een toegewezen kluisje. Naast het runnen van zijn  winkel  zal Schattorie ook blijven werken als software engineer.

Schattorie ondervond ‘aan den lijve’ hoe on- en offline  zichtbaarheid elkaar kunnen  versterken.
“Het idee voor een personeelsloze winkel is enkele jaren geleden ontstaan. Ik had destijds een webshop maar stond ook op de markt in Brunssum. Door mijn zichtbaarheid op de markt, namen ook de online aankopen toe. Toen ik wegging namen deze weer af

Over zijn keuze om een winkel  in Roermond te openen is hij heel uitgesproken:
“De keuze om in Roermond een winkel te openen was voor mij snel gemaakt. Ik ben in Roermond opgegroeid en heb altijd binding gehad met de stad. Daarbij past mijn doestelling  perfect bij hetgeen de gemeente nastreeft: Roermond landelijk en internationaal op de kaart  zetten.”

Uitnodiging
U bent uitgenodigd om op zaterdag 14 december om 13:00 bij de opening van de tweede droomwinkel aanwezig te zijn. Aanmelden kan via: [email protected].

Bron: Gemeente Roermond

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen