Levende kerststal, ganzenfanfare en workshop kerstdecoratie dit weekend in Roermond

Foto: City management Roermond

Moet je nog de laatste Kerst inkopen doen of wil je lekker genieten op een winters terras? Kom dan naar de Roermondse binnenstad! Dit weekend is er van alles in Roermond te beleven! Op zaterdag word je verrast door de ganzenfanfare en kun je een kerstkrans maken. Zondag is er een levende kerststal op de Markt en zijn er diverse muziekgezelschappen.

Beleef het kerstverhaal met Jozef, Maria en de herders in een houten kerststal, omgeven door een schaap, kameel en ezel. De levende kerststal is van 12.30 tot 17.30 uur te vinden op de markt in Roermond. De dieren zijn aaibaar en gratis toegankelijk.

Workshop kerstdecoratie
Maak gezellig samen een kerststukje onder leiding van een professional in een sfeervol aangeklede winterse tent op het Munsterplein (12.30-17.30 uur).

Kerst entertainment
Op zaterdag word je verrast door waggelende ganzen die door de binnenstad lopen op het ritme van de trom, zingende Kerstmannen en diverse zang- en muziekgezelschappen.
Op zondag worden bezoekers van de binnenstad vermaakt door de Kerstvrouw en winterelf, koren en muziekgroepen.

Klaar met shoppen? neem de Happy train naar het Designer Outlet Roermond en geniet van het uitzicht over Roermond vanuit het reuzenrad.

Wintercampagne ‘ROERMONDVOL licht’
De levende kerststal, het entertainment en de workshop kerstdecoratie zijn evenementen onder het thema ‘ROERMONDVOL licht’. ‘ROERMONDVOL licht’ is een initiatief van de BIZ Binnenstadondernemers, Gemeente Roermond, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond.

Meer weten?
Wil je meer weten over de levende kerststal óf wat er deze winter allemaal in Roermond te doen is? Ga dan naar WeAreRoermond.com én volg ons op Facebook en Instagram.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen