Geen zakelijk perspectief meer door de crisis? 

Foto: OKB

Zie je het somber in voor de komende maanden? Schroom dan niet om contact te zoeken met Stichting Ondernemersklankbord. De crisis heeft veel ondernemers in de problemen gebracht. Sinds de uitbraak van het virus zien veel ondernemers een (grote) daling van hun inkomsten. Logisch dat je als ondernemer zorgen hebt en met vragen worstelt. Aarzel niet als je ergens mee zit en zoek gewoon contact met OKB.  Wij helpen al 40 jaar MKB-ondernemers.

De adviseurs van OKB zijn ervaren ondernemers en specialisten die graag hun kennis en ervaring met je delen. En je zo in deze moeilijke tijd ondersteunen bij de bedrijfsvoering. Neem gewoon contact op en bel 06-22 43 47 31 of mail naar [email protected] voor een telefonische afspraak. Een gesprek is vrijblijvend. Wij helpen ondernemers tijdens de corona-crisis gratis dankzij de support van het Ministerie van Economische Zaken.

Mocht je een collega ondernemer kennen waarvan je vermoedt dat die wel wat advies of hulp in deze tijd kan gebruiken geef dan s.v.p. bovenstaande informatie aan hem of haar door. Ik wil graag hulp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen