VRIJDAG 28 EN ZATERDAG 29 MEI – 2e HANDSBOEKENMARKT

Foto:

Het is eindelijk zover. De Boekenweek-2021 begint en wij kunnen niet wachten om eindelijk te verklappen wie onze winkel bezoekt en welke activiteiten we gepland hebben. Op volgorde van datum lees je hieronder onze Boekenweek-2021-agenda.Zoals je van ons gewend bent, organiseren wij een of twee keer per jaar een tweedehandsboekenmarkt, waarbij de volledige opbrengst gaat naar Stichting Starfish.

Dit jaar trappen we de Boekenweek-2021 af met deze markt:

vrijdag 28 mei van 09:00 – 17:30 uur
zaterdag 29 mei van 09:30 – 17:00 uur

De markt zal buiten gehouden worden, tenzij het weer dit niet toelaat. Dan verschuiven we het naar het weekend van 4 en 5 juni. Uiteraard laten we dit op tijd weten, maar hou zelf ook de weerberichten in de gaten.


VRIJDAG 4 JUNI – ERIK KAPTEIN
Zaterdag 4 juni van 16:00 – 17:30 uur komt Erik Kaptein in het kort vertellen hoe zijn boek Rechtsgelijkheid voor de natuur tot stand kwam. Bij goed weer zal Erik jullie buiten op ons gezellige terras te woord staan en uiteraard signeert hij graag je boek. Bij slecht weer verhuizen we naar binnen. Dan is aanmelden wenselijk (maximaal 10 personen).

Wil je er zeker van zijn dat je een exemplaar hebt, bestel dan nu zijn boek en bel / e-mail ons.


ZATERDAG 5 JUNI – PIETER KOOLWIJK
Wat een bof! Vers van de pers ligt Pieter’s nieuwe boek in onze winkel en dan al een signeersessie. Van 10:00 – 11:00 uur bezoekt Pieter Koolwijk, bekend van Gozert – Prutje – Baas van de wereld – Vlo en Stiekel en nu Luna, onze winkel.

Pieter lanceert zijn nieuwste boek, vertelt erover, beantwoordt natuurlijk jouw vragen en signeert! Wil je er zeker van zijn dat hij ook jouw boek signeert? Bestel / reserveer dan snel een exemplaar en bel / e-mail ons.


ZONDAG 6 JUNI – MARCIA LUYTEN
Wij hebben genoten van het interview met Koningin Máxima. Daarom zijn we ook hartstikke trots dat Marcia Luyten onze winkel bezoekt.

Op zondag 6 juni is Marcia van 13:00 – 14:30 uur in onze winkel. Ze vertelt over haar boek Máxima Zorreguieta | Moederland, beantwoordt natuurlijk jouw vragen en signeert! Wil je er zeker van zijn dat ze ook jouw boek signeert? Bestel dan snel een exemplaar en bel / e-mail ons.


PRENTENBOEK VAN DE MAAND JUNI
TOT SLOT

 

 

Onze winkel en ons terras zijn weer de hele dag open. Zalig!
Nu maar duimen dat de zon blijft schijnen, zodat je kunt genieten van onze heerlijke koffie.

Heb je echter geen tijd om langs te komen, of zijn alle tafeltjes bezet? Neem dan een zakje koffie mee om thuis van te genieten. We hebben sinds deze week koffiebonen, gemalen koffie en koffiecups bij ons te koop. Dus, tot snel bij ons in de winkel.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen