Come Together – Iedereen kan helpen

Foto: OpenClipart-Vectors via Pixabay

Het coronavirus zet de hele wereld op z’n kop. De maatregelen worden steeds strenger en de allerbelangrijkst is nu dat mensen zich allemaal aan de maatregelen houden. Makkelijk is het niet, maar het moet! Daarom hebben we de hulp van elkaar meer dan ooit nodig. In Roermond starten veel mensen hartverwarmende acties. Op het platform Come Together Roermond komen vraag en aanbod van hulp bij elkaar. Samen staan we sterk.

Doe je mee?

  • Bezoek de website www.cometogetherroermond.nl en like en deel de initiatieven. Ken je zelf een waardevol initiatief? Mail het naar [email protected].
  • Bezoek Come Together op Facebook en like en deel de berichten en de pagina. Gebruik altijd #cometogetherroermond en @cometogetherroermond. Ook daarmee ondersteun je de acties.
  • Ga naar Come Together op Instagram en doe mee aan de challenge. Klik hier voor meer informatie. Plaats de hashtag #cometogetherroermond erbij.

Mega-actie

Dinsdag 24 maart heeft een mega-actie plaatsgevonden. In heel Roermond is een informatiepakket verspreid over manieren om hulp te krijgen en aan te bieden. Binnen 1 dag zijn ruim 27.000 informatiepakketten bij de inwoners bezorgd. Woon je in Roermond en heb je niets ontvangen? Download het pakket op de informatiepagina op de Come Togetherwebsite.

Come Together

Inclusie is het hart van Come Together. Dat wil zeggen dat we een stad willen zijn waar iedereen de vrijheid voelt zichzelf te zijn en mee te doen. Respecteer elkaar en zorg voor elkaar, is de boodschap van de campagne die nu meer dan ooit belangrijk is.

Contact

Heb je vragen of wil je een initiatief melden? Stuur dan e-mail naar [email protected].

Bron: Gemeente Roermond

Reacties