Video: Filmopnamen televisieserie ‘The Spectacular’ Roermond Nieuws was erbij!

Pupkin Film produceert in samenwerking met de VPRO de vierdelige televisieserie ‘The Spectacular’. Pupkin Film komt hiervoor filmen in Roermond omdat deze geschiedenis zich eind jaren ’80 in Roermond heeft afgespeeld.

Er zal op verschillende locaties in de stad gefilmd worden, maar de Markt en de Maria Theresiabrug (Stenenbrug) zijn de hoofdlocaties. Op dinsdag 17 november zal de kerstverlichting worden verwijderd en zal er op bepaalde plekken tijdelijk een parkeerverbod van kracht zijn. Hiervoor worden op tijd borden geplaatst. Woningen en winkels blijven gewoon bereikbaar.

In twee filmscènes wordt een aanslag nagebootst waarbij met losse flodders zal worden geschoten. Dit zal te horen zijn in de omgeving. Deze scènes zullen op woensdag 18 en donderdag 19 november in de loop van de avond worden gefilmd.

Coronamaatregelen

Pupkin werkt volgens het COVID-19 protocol voor de audiovisuele sector en de algemene regels van het RIVM. Hiermee creëren zij voor iedereen een zo’n veilig mogelijke werksituatie.

Door middel van verkeersregelaars en crowd control worden de opnames in goede banen geleid. Gezondheid en veiligheid staan voorop. Het kan deze dagen zijn dat u wordt gevraagd een paar minuten te wachten, even om te lopen of te rijden in verband met de opnames. Woningen en winkels blijven gewoon bereikbaar.

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur een email of neem telefonisch contact op met Job Zijlstra, locatiemanager, via [email protected]

Bron: Gemeente Roermond

Reacties