Voorjaarskermis Roermond van 10 tot en met 16 juni

Foto:

Na twee jaar afwezigheid, doordat corona ook de kermiswereld in de houtgreep hield, kunnen alle kermisliefhebbers weer genieten van 7 dagen vertier. Van vrijdag 10 tot en met 16 juni staan de kermisattracties weer op het Munsterplein, Graaf Gerardstraat, Kloosterwandstraat, Kloosterwandplein en het Stationsplein. Een dertigtal kermisattracties zullen de pleinen en straten vullen. Er is plezier en vermaak voor jong en oud.

Prikkelarme kermis

Na een succesvolle Roermondse primeur in 2019 vindt er dit jaar op dinsdag 14 juni, van 16.00 uur tot 19.00 uur, weer een prikkelarme kermis plaats. Een kermis waarbij we de lichten doven, het geluid zachter zetten en de draaisnelheden waar mogelijk aanpassen. Een prikkelarme kermis is bedoeld voor mensen met autisme, epilepsie of een vorm van niet aangeboren hersenletsel. Maar ook voor mensen die niet zo goed tegen prikkels kunnen. Een mooie aanvulling op onze prachtige kermis.

Officiële opening

Op zaterdag 11 juni om 15.00 uur zal burgemeester Rianne Donders – de Leest de officiële opening van de kermis verzorgen op het Munsterplein onder begeleiding van Master Illusionist Winfried. Winfried tovert samen met de burgemeester kermismuntjes tevoorschijn die worden uitgedeeld aan de aanwezige kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen