Roermond heeft een nieuwe cultuurburgemeester: Pepijn

Foto: Marjolein Peeters

Op 3 januari werd hij voorgesteld tijdens de Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Roermond. De cultuurburgemeester van 2019, Pepijn!

 Pepijn is 8 jaar oud en zit op basisschool Willem de Zwijger. Hij speelt piano, speelt in de musical van “D’n Uul” en is, zoals hij het zelf zegt, MEGA LEGO FAN! Hij neemt het stokje over van Hatice, die in 2018 op veel mooie manieren ervoor zorgde dat leeftijdsgenootjes door haar ogen konden zien wat je met cultuur kunt doen in Roermond.

Pepijn zal het komende jaar allerlei mooie plekken bezoeken en leuke dingen meemaken als cultuurburgemeester. Via zijn Facebook account “Cultuurburgemeester van Roermond Pepijn” zal hij jullie daarvan op de hoogte houden.

Ook wil Pepijn graag elke maand een journaal opnemen waarin hij vertelt wat hij heeft beleeft en nog gaat beleven. Dit journaal plaatst hij dan op zijn eigen youtube account De Cultuurburgemeester is een initiatief van de gemeente Roermond en de Combinatiefunctionaris cultuur en Pepijn is alweer de vierde cultuurburgemeester van Roermond. Madelief, Lucas en Hatice gingen hem al voor.

Heb je zelf een leuke culturele activiteit waarbij je Pepijn wil uitnodigen? Doe dit dan door een mail te sturen naar [email protected].

De redactie van Roermond Nieuws wenst Pepijn veel succes. Wij zullen jou op de voet volgen in jouw belangrijke taak om de cultuur van Roermond onder de aandacht van de Roermondse jeugd te brengen.

 

'

Reacties

article
91570
Op 3 januari werd hij voorgesteld tijdens de Nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Roermond. De cultuurburgemeester
https://roermond.nieuws.nl/gemeente/91570/roermond-heeft-een-nieuwe-cultuurburgemeester-pepijn/
2019-01-10T13:38:51+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2019/01/10133642/20190109_163438_009_01.jpg
Cultuurburgemeester
Gemeente, Roermond Nieuws