Max over de tweede race op Silverstone: ‘We houden de druk erop’

Foto: Verstappen.nl

In gesprek met Aston Martin Red Bull Racing blikt Max Verstappen terug op de Britse Grand Prix, waar hij als tweede finishte, zijn derde podium op een rij. Ondanks het gat naar Mercedes in de kwalificatie, scoorde Max veel punten voor het team. Geeft dat voldoening?
Max: “Ja, want we hebben elk weekend het maximale resultaat behaald. Misschien zelf beter, want we zijn de laatste twee races als tweede gefinisht, dus dat was erg goed. Natuurlijk komen we nog aardig wat snelheid te kort op hen, met name in de kwalificatie maar ook in de race op circuits zoals Silverstone. Dus we hebben nog niet echt het gevecht voor de winst aan kunnen gaan, maar we houden de druk erop.”

“Het is goed om op het podium te staan en je weet niet wat er aankomend weekend kan gebeuren. De slotfase van de vorige race was behoorlijk verrassend! De banden compounds zijn komend weekend zachter, het weer zal warmer zijn en de strategie kan anders worden, dus ik kijk ernaar uit. Nu we eenmaal op Silverstone gereden hebben, weet iedereen wat ze hier moeten doen, dus we proberen nog meer over de auto te leren en hem verder te verbeteren.”

Lees verder bij de bron: http://www.verstappen.nl/