TVEllef start met Mister X

Foto: TV Ellef

PERSBERICHT – Het nieuwe TV seizoen begint voor TVEllef met een spectaculaire nieuwe show, getiteld Mister X. Het programma sluit aan op landelijke succesformules zoals The Voice, Idols en Got Talent, maar er is ook een duidelijk verschil: bij Mister X draait het om de zoektocht naar een hitsong.

Mister X is een geheimzinnige producer, die verborgen blijft voor de deelnemende artiesten. Die stellen zich op muzikale wijze aan Mister X voor. Vervolgens produceert hij een gloednieuw nummer, waarmee de artiesten aan de slag gaan. Gaat het Mister X lukken om het juiste nummer bij de juiste artiest te vinden?

TVEllef is een commercieel TV station dat te ontvangen is in Midden-Limburg via Ziggo 46 en in Zuid-Limburg op kanaal 48. Mister X is het eerste programma dat niet in het Limburgs dialect wordt gemaakt, maar wel met een zachte G. TVEllef wil daarmee een brug slaan tussen kijkers in heel Nederland en de provincie Limburg.

Producent Olaf Simons: “Mister X wordt niet alleen op TVEllef uitgezonden, dus kiezen we ervoor om af te stappen van onze gebruikelijke dialectformule. Dat is voor ons best een stap, want de Limburgse taal is ons heel veel waard. De artiesten komen echter uit Nederland en Vlaanderen en het programma is straks in heel Nederland te zien. Een Nederlands/Vlaams presentatieduo zie je ook bij RTL steeds vaker en is voor ons als Limburgse producent een ideaal compromis.”

Het programma wordt gepresenteerd door Rein Peeters (links op de foto) en Jimmy Kesseler (rechts).

Mister X is ook meteen het duurste programma dat TVEllef tot nu toe heeft gemaakt: “We willen graag een keer laten zien wat we allemaal in huis hebben. We hopen dat de kijker geniet van de optredens en meeleeft met het spannende avontuur dat de artiesten beleven. En nu maar hopen dat de door Mister X geschreven liedjes ook bij onze kijkers in de smaak vallen.”

De nieuwe nummers van de artiesten verschijnen zodra ze voltooid zijn ook op streamingsdiensten zoals Spotify, Apple Music, Deezer en Youtube.

Het eerste seizoen Mister X start op woensdag 2 september en wordt op TVEllef elk uur herhaald vanaf 18.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen