Max op P1 na eerste dag in Spa: ‘De auto gaat goed’

Foto:

Max Verstappen heeft de tweede vrije training, in aanloop naar de Grand Prix van België op zondag, als snelste afgesloten. Op het circuit van Spa-Francorchamps reed Daniel Ricciardo de tweede tijd voor de Mercedes van Lewis Hamilton. Max’ teamgenoot bij Aston Martin Red Bull Racing, Alexander Albon, en Sergio Perez completeren de top vijf.

“De auto gaat goed,” laat Max na de tweede vrije training weten. “We zijn goed aan het weekend begonnen, er zijn nog wel wat dingen waar we voor morgen aan moeten werken maar over het algemeen ben ik erg tevreden. Het is nooit helemaal perfect. Een raceauto is nooit helemaal perfect, je probeert altijd dingetjes te vinden waar het beter kan maar daar kijken we naar. Ook naar de banden en andere dingen.”

Max Vervolgt: “Persoonlijk denk ik dat Mercedes nog worstelt met de balans, maar ik verwacht dat ze morgen sterker zullen zijn. Je kon al in de lange runs zien dat ze daar competitief zijn. Ik verwacht niet dat we morgen voor pole position kunnen vechten maar als we er een stuk dichter bij kunnen zitten zou al goed zijn.”

Lees verder bij de bron: http://www.verstappen.nl/