Tweede wereldoorlogse recepten koken in het Museum van de Vrouw

Foto:

Angela Hokstam – Het is weer bijna oktober en dus tijd voor de Museumkidsweek. Ook het Museum van de Vrouw in Echt heeft twee leuke kinderactiviteiten. Op zaterdag 3 oktober zijn kinderen van 8 jaar en ouder van harte welkom voor een gezellige morgen. Er is van alles te beleven. Je loopt met een rondleider door de tentoonstelling over de oorlog, er is poppenkast, er wordt voorgelezen en je gaat samen een recept uit de Tweede Wereldoorlog koken. En natuurlijk mag je proeven als het lekker is.

Op woensdagmiddag 7 oktober ontvangen we kinderen tot 8 jaar. Ook jij gaat met een gids door de tentoonstelling, kunt kijken naar poppenkast en luisteren naar voorleesverhalen. En er wordt geknutseld. Samen gaan we een gelukspoppetje maken. Vanzelfsprekend wordt er ook gezorgd voor iets te drinken en wat lekkers.

Aanmelden kan via de website www.museumvandevrouw.nl of per mail [email protected] tot uiterlijk 1 oktober 2020. Meld je snel aan, want vol = vol.

Tijd: Zaterdag 3 oktober van 10 tot 12.30 uur (voor kinderen vanaf 8 jaar). Woensdag 7 oktober van 13.30 – 16.00 uur (voor kinderen tot 8 jaar). Kosten: € 3,50 p.p.

 Museum van de Vrouw Plats 1 / 6101 AP Echt T +31 0475 – 201002 w museumvandevrouw.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen