Mien Klup 10: Dré Peters op bezoek bij Home of Heroes in Buggenum

Over Home of Heroes

Home of Heroes is dé locatie waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wanen. Een held in welke activiteit dan ook; met een breed aanbod aan acitivty adventures is Home of Heroes de ultieme locatie om de (sportieve of avontuurlijke) uitdaging aan te gaan!

Gevestigd in de oude, historische kleiwarenfabriek in Buggenum biedt Home of Heroes een breed scala aan activiteiten aan. Met de fabriek als decor wordt een unieke omgeving en ambiance gecreëerd die jou als bezoeker meeneemt in onze heldenverhalen. Home of Heroes is dé plek waar helden tot leven komen, we onze eigen verhalen kunnen vormen en vertellen en de beleving voorop staat.

Een bezoekje aan Home of Heroes en deelname aan een activiteit verrast je en daagt je uit. Samen met je vrienden, familie of collega’s; Home of Heroes biedt voor iedereen wat wils.

Ordinary people, legendary heroes

We kennen ze allemaal wel; de superhelden, wereldsterren en bekende sporters. Helden, in de ogen van onze wereld. Maar wij vinden dat er meer helden zijn. Mensen zoals jij, opa’s en oma’s of lokale helden. Iedereen kan een held zijn; op zijn of haar eigen manier. Ook jij! Word jouw eigen held bij Home of Heroes. Wat wordt jouw ‘legacy’? Het overwinnen van The Fantastic 40, onze obstacle baan? Of ben jij een echte held in hersenkrakers? Gooi jij de bijl in de roos? Daag jezelf uit!

Home of Heroes is geopend sinds december 2019 en biedt diverse activity adventures aan voor een brede doelgroep. Bezoek de activiteiten-pagina’s voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren. Meer info: https://www.homeofheroes.nl/overhomeofheroes