Tin (8) uit roermond racet op circuit zandvoort

Foto: Make-A-Wish® Nederland

“Dit was de leukste dag ever!” zegt Tin vol enthousiasme aan het eind van zijn wensdag. Tin is dol op auto’s en op snelheid. En daar heeft hij veel van gekregen tijdens zijn wensvervulling. Omdat Tin een stofwisselingsziekte heeft, heeft Make-A-Wish Nederland zijn allerliefste wens in vervulling laten gaan.

Afgelopen donderdag was de dag van Tins wensvervulling, zonder dat hij het zelf wist. Hij denkt gewoon naar school te gaan, maar daar wordt hij verrast door politiewagens met sirene. Daar schrikt hij in eerste instantie van.

foto: Make-A-Wish® Nederland

Maar als blijkt dat er niks ergs is en het speciaal voor hem is, is hij heel blij. Een grote limousine met zijn naam erop brengt hem en zijn ouders en broer naar Zandvoort. “Fijn dat het zo lang duurt, dan kunnen we beter genieten van de limousine!” Op het circuit mag Tin meescheuren in een heuse Lamborghini en later ook nog in een McLaren. Maar niet nadat hij eerst gevraagd heeft aan de coureur of die wel goed kan sturen. Na dit raceavontuur gaat de tocht naar Eindhoven waar Tin een bioscoopzaal voor hem alleen krijgt waar hij het spel F1 2020 op groot scherm mag spelen. Hoe cool is dat? Een Porsche brengt hem aan het eind van de dag naar huis. Tin glundert van oor tot oor. “Dit was de leukste dag ever!”

Make-A-Wish

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En niet alleen het kind maar ook broertjes, zusjes en ouders. In het geval van Tin hebben die zeker ook enorm genoten van de dag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen