Langgekoesterde wens van de Vrienden van Laurentius gaat in vervulling

Foto: Vrienden van Laurentius
Een langgekoesterde wens van het bestuur van de Vrienden van Laurentius is in vervulling gegaan. Sinds kort worden alle ambassadeurs van de stichting op een prominente plek in het ziekenhuis gepresenteerd aan de voorbijgangers.

“Het gros van onze ambassadeurs bestaat uit ondernemers uit de directe regio. Zij hebben veelal een warme band met Laurentius en tonen zo hun betrokkenheid bij het ziekenhuis. Doordat zij zich voor enkele jaren financieel aan ons verbinden, zijn wij in staat om mooie projecten mogelijk te maken”, legt Math de Ponti uit, voorzitter van de stichting.
Luc van den Akker, bestuursvoorzitter van Laurentius, vult aan: “De ambassadeurs verdienen deze mooie plek in het ziekenhuis. De projecten die zij financieren zijn immers van grote waarde voor zowel onze patiënten en bezoekers, als onze medewerkers. Wij zijn de ambassadeurs, en iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de diverse projecten voor de mensen in Laurentius, enorm dankbaar. De ambassadeurswand is van ons uit een kleine en oprechte blijk van waardering.”

➡️ Draagt u het Laurentius Ziekenhuis ook een warm hart toe en bent u geïnteresseerd in het ambassadeurschap? Of wilt u het ziekenhuis op een andere manier ondersteunen? Kijk op www.vriendenvanlaurentius.nl voor de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen