Sabina van Cruchten: Dubbel reisjubileum in een bewogen tijd

Foto: Travel Counsellors Nederland

 Persbericht – Op 1 november is Travelcounsellors 15 jaar actief in Nederland. En vanaf het eerste moment was Sabina van Cruchten daarbij. Een dubbel jubileum in een bewogen jaar. Travelcounsellors en Sabina kijken uit naar de volgende 15 jaar.

 In oktober 2005 tekent Sabina haar contract. Travelcounsellors is dan nog relatief onbekend in Nederland. Ze verruilt de zekerheid van een vaste baan bij een reisbureau voor eigen ondernemerschap. En daar heeft ze tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van.

Sabina van Cruchten: “Reizen verkopen is geen beroep maar een passie, en daar neem ik iedereen graag in mee. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit vind ik belangrijk. Ik wil namelijk het beste voor mijn klanten.”

In de jaren die volgen bouwt ze een gevarieerde klantenkring op, van mensen die zorgeloos van een ontspannen en een volledig verzorgde vakantie willen genieten tot avonturiers die de wereld willen ontdekken. Maar ook voor ingewikkelde en  veeleisende businessreizen van kleine tot grote groepen, draait zij haar hand niet om. Tijdens de jaarlijkse travel conferentie in 2018 wint Sabina als kroon op haar werk de prestigieuze Business Development award.

1 november a.s. bestaat haar bedrijf in Roermond 15 jaar. Een jubileumjaar dat veelbelovend begon, heeft een ander verloop gekregen. De reisbranche en dus ook Sabina’s bedrijf worden hard geraakt. Desondanks is Sabina positief.

Sabina van Cruchten:

Op dit moment kan niemand voorspellen wanneer er weer volop gereisd kan worden. Straks is er meer behoefte dan ooit om uit te vliegen en de mooiste plekken van de wereld te gaan verkennen. Ik kijk vooruit naar betere tijden en natuurlijk sta ik ook dan met veel energie klaar voor mijn klanten”.

Fred van Eijk, oprichter en Managing Director Travel Counsellors:

Sabina was 15 jaar geleden een van onze allereerste Travel Counsellors. Met haar warme persoonlijkheid, enthousiasme en ervaring is ze een belangrijk onderdeel van onze TC familie. Dat zij nu haar 15 jarig jubileum mag vieren vind ik erg bijzonder en ik feliciteer haar van harte. Haar bedrijf heeft een mooie groei doorgemaakt, Sabina is een echte ondernemer en weet als geen ander wat persoonlijke service inhoudt. Ik hoop nog jaren met Sabina te mogen werken!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen