Unieke kans: tickets voor Max Verstappen Tribunes voor de Dutch GP in Zandvoort

Foto: Verstappen.nl

Verstappen Travel had al tickets voor Max Verstappen Tribunes in Oostenrijk, Hongarije en België in de verkoop. Daar zijn nu ook tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aan toegevoegd. Voor de Dutch GP op CM.com Circuit Zandvoort, van 3 t/m 5 september 2021, is er de keuze uit drie verschillende Max Verstappen Tribunes.

Het is een bijzonder racejaar zo zonder Oranjefans tijdens de Grands Prix. Velen smachten ernaar om weer live getuige te zijn kunnen van de verrichtingen van Max Verstappen en zijn concurrenten. “Hopelijk hebben alle fans dit jaar toch thuis voor de tv van de races kunnen genieten, maar ik heb ze wel gemist”, aldus Max. “Dus het zou mooi zijn om het Oranjelegioen volgend jaar weer op de circuits te kunnen zien.”

Fans hebben voor de Dutch GP in Zandvoort de keuze uit drie tribunes: de Max Verstappen Tribune Arena 3 met een uniek zicht op de baan, de Max Verstappen Tribune Eastside 4 met zicht op o.a. de Hans Ernst Bocht (bocht 11 & 12) en bocht 13, en de Max Verstappen Tribune Hairpin 2 waar de Formule 1-bolides accelereren vanuit de CM.com bocht (bocht 10). Bij alle drie de tribunes staan tv-schermen, zodat er niets van de actie elders op de baan gemist hoeft te worden.

 

Lees verder bij de bron: http://www.verstappen.nl/