TopDocent 2020 wordt op handen gedragen Gilde Opleidingen eert naast studenten ook haar docenten

Gilde opleidingen topdocent van het jaar 2020
Gilde opleidingen topdocent van het jaar 2020
Foto: Gilde opleidingen

PERSBERICHT – Roermond – 10 december 2020 – Studenten zijn lovend over haar: “De lessen zitten goed in elkaar. Ze luistert goed als wij iets te vertellen hebben. Ze leeft mee en is altijd vrolijk.” Een aantal van de vele reacties van de studenten die ze wekelijks lesgeeft. We hebben het over docent Maud van den Beuken uit Kessel. Gilde School voor Pedagogiek in Venlo is haar werkterrein. Ze verzorgt de lessen: Ontwikkelingspsychologie, Vaardigheidsonderwijs, Verzorging, Werkplekleren en Projectonderwijs. Daarnaast is ze ook traject- en stagebegeleider. Studenten dragen haar op handen. Vandaag heeft Maud van den Beuken te horen gekregen dat zij TopDocent 2020 is van Gilde Opleidingen. Maud: “Ik ben er stil van, een super waardering die ik krijg van mijn studenten.”

Gilde opleidingen topdocent van het jaar 2020

Haydar draagt het stokje over

Mauds studenten, collega’s en de bestuursvoorzitter van Gilde Opleidingen waren bij de uitreiking aanwezig; uiteraard coronaproof. Haydar Tansel uit Weert die als eerste de titel TopDocent kreeg in 2019 droeg het stokje over aan Maud. Ook werd ze overladen met felicitaties, een boeket bloemen en een gouden Gilde speld.

Gilde opleidingen topdocent van het jaar 2020

Een echte top docent

In zijn toespraak haalde Abe Brouns, de teammanager van Maud, aan dat ze een gedreven, gemotiveerde en betrokken docent is. “Zij is TopDocent 2020 omdat ze niet alleen krachtig en uitdagend onderwijs geeft waarbij ze het werkveld betrekt maar ook oog heeft voor elke student persoonlijk. Ieders behoefte en leerproces is immers anders.” Haar studenten hebben zeggenschap in het leerproces. Een student had een vooruitziende blik toen ze de 26-jarige docent nomineerde: “Zij is lief en toont begrip. Ze is een echte top docent.” De inwoonster van Kessel zelf is nog steeds wat beduusd. Dat zij er met de titel vandoor zou gaan, had ze echt niet zien aankomen.

aarom deze verkiezing TopDocent 2020?

Sinds vorig jaar kiest Gilde Opleidingen, naast de beste student tijdens de verkiezing TopTalent, ook een favoriet onder de docenten en instructeurs. De winnaar krijgt dan de titel TopDocent.

Studenten mogen hun favorieten nomineren, waarna de stemronde begint. Het moge duidelijk zijn dat Maud van den Beuken deze keer de meeste stemmen bemachtigde.

Bekijk het filmpje van de uitreiking: https://youtu.be/mXMY2YEH-QY.

 

 

 

 

 

 

1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen