Max praat ons bij: ‘Hoop nog veel meer Grands Prix te winnen’

Foto: Verstappen.nl

Max Verstappen vloog maandagavond naar Oostenrijk, waar hij samen met Dr. Helmut Marko namens Aston Martin Red Bull Racing te gast was in het programma Sport & Talk van ServusTV. In de uitzending vanuit Hangar-7 kwam een keur aan onderwerpen aan bod, waaronder ook Sergio Perez, die afgelopen week bekendgemaakt werd als Red Bull-coureur voor 2021.

“Daar ben ik wel over bijgepraat, maar die beslissing was natuurlijk niet aan mij. Ik denk dat deze keuze het beste is voor het hele team”, vertelt Max. “Ik heb een goede verstandhouding met Sergio, hij is heel relaxed. Hij is bovendien snel en dat hebben we in het team nodig. Hij heeft dit jaar heel goed gepresteerd. Hopelijk kunnen we komend jaar met twee auto’s vooraan meedoen.”

Alex Albon moet in 2021 genoegen nemen met de rol van test- en reservecoureur bij Red Bull. Max zegt: “Dat is jammer, want ik mag Alex. We kennen elkaar al lang. Hij is snel, maar had een moeilijk jaar. Hij zit nog bij Red Bull en hopelijk krijgt hij na 2021 weer een kans.”

Lees verder bij de bron: http://www.verstappen.nl/