Corona sneltesten bij bedrijven op locatie – binnen een uurtje weer verantwoord verder!

Foto: MaxProMed

Veel particulieren en bedrijven gaan bij klachten naar een teststraat. Vaak zien we echter dat alleen mensen met klachten naar de teststraat sturen niet voldoende is om corona binnen een bedrijf uit te bannen. MaxProMed biedt voor deze bedrijven een oplossing, namelijk het testen van het personeel op locatie van het bedrijf. Ze komen dan na opgeroepen te zijn binnen 4 uur langs om het personeel te testen met antigeen testen of rt-PCR testen.

Voor veel bedrijven biedt deze service van MaxProMed een uitkomst, aangezien mensen zonder klachten die niet in nauw contact zijn geweest met mensen met corona niet naar de GGD mogen. Ook kan een uitslag bij de GGD vaak lang op zich laten wachten. “Wie tijd wil besparen en al het personeel (preventief) getest wil hebben moet dus op zoek naar een andere oplossing. Voor deze bedrijven komen wij langs op locatie, wat ideaal is voor bedrijven die wekelijks al het personeel preventief willen testen, of bedrijven die na een positieve besmetting de rest van de collega’s snel getest willen hebben”, zo werd ons verteld door Chris Polmans, medeoprichter van MaxProMed.

MaxProMed, maakte eerder al gebruik van sneltesten (de gevalideerde antigeen testen van Roche) in haar teststraat in Belfeld (tussen Venlo en Roermond), en brengt deze dienst ook naar de klant toe. Ze doen dit ook voor particulieren, en komen zelfs voor één persoon langs. “We gaan dan niet weg voor we van iedereen een uitslag hebben”, zo vertelt Chris ons. “Elke 2 minuten kunnen we iemand testen, en zo kun je in mum van tijd weer verantwoord de activiteiten voortzetten”. Wanneer ze gebeld worden zijn ze dan ook binnen 4 uur met hun zorgprofessionals aanwezig bij u op locatie voor een schappelijke prijs. Daar komt ook nog bij dat deze testen van Roche zeer betrouwbaar zijn (specificiteit 99,68%), en beter zijn dan Abbott, waar in de meeste teststraten gebruik van wordt gemaakt. Naast de antigeen sneltest maakt het bedrijf sinds kort ook gebruik van nog betrouwbaardere rt-PCR testen, die vaak nodig zijn mensen die op reis gaan en een reiscertificaat nodig hebben.

Chris Polmans, die als betrokken eigenaar zelf ook nog vaak mee gaat op locatie bij klanten, geeft aan dat veel bedrijven gebruik maken van hun diensten, en dat ze recent het team hebben uitgebreid om aan alle wensen van klanten te kunnen voldoen. “Wij beloven klanten om binnen 4 uur langs te komen nadat ze met ons contact hebben opgenomen, en daar moet je natuurlijk wel de capaciteit voor hebben. Om de kwaliteit te waarborgen vinden wij het belangrijk dat we dit met geregistreerde zorgprofessionals doen, die daar ook adequaat voor getraind zijn” aldus Chris. “Snel langskomen om verdere verspreiding te komen met een goede en betaalbare oplossing en een adequaat team. Dat is waar wij elke dag naar streven”. Pok geeft de medeoprichter aan ambities te hebben om binnenkort bij evenementen en scholen ervoor te zorgen dat deze weer open kunnen door aan de poort sneltest oplossingen te bieden. “Als we het voor bedrijven kunnen met 100 man vlak voordat ze de fabriek binnen gaan, waarom zou het voor evenementen dan niet mogelijk zijn” zo redeneert hij. “Momenteel zijn we al draaiboeken aan het maken om zo standaardoplossingen te geven die we vervolgens kunnen customizen naar de specifieke situatie en wensen van de klant om zo evenementen, theaters, en scholen te helpen weer veilig te kunnen openen”.

Het bedrijf geeft aan alles in samenwerking met de GGD en het RIVM te doen, en handelt ook volgens hun richtlijnen. Daarnaast staan de zorgprofessionals die de tests uitvoeren onder medisch toezicht van een medisch doctor (Albert Swinkels). “Ervoor zorgen dat we ons gewone leven weer zo veel mogelijk kunnen oppakken zonder hiermee andere in gevaar te brengen, daar doen we het voor! Of dat nu naar het werk of naar school gaan is, een bezoek aan een familielid, of het bezoeken van een evenement, dat moet toch mogelijk zijn?”

Email: [email protected]

Website: www.maxpromed.com/covid-19-rapid-test/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen