Sta JIJ open voor bijzondere taalontmoetingen?

Foto:

Een potje scrabble, naar de markt of gewoon filosoferen over het leven. Een taal leer je vooral in de praktijk en door veel te oefenen. En daar kun JIJ bij helpen. Eén keer per week spreek je één uur af met een anderstalige, in principe één jaar lang.

Een anderstalige vergeet zijn eerste vrijwilliger nooit. Het is zijn held. Ook jij kunt een held zijn door je in te zetten voor een anderstalige. En het leuke is, je krijgt er veel voor terug. Je doet ervaring op en je leert over andere culturen.

Gilde SamenSpraak Roermond heeft volop plek voor enthousiaste taalcoaches die een uur per week willen praten met een nieuwe Nederlander die onze taal beter wil leren spreken. Hiervoor is geen speciale opleiding of ervaring vereist en vakanties zijn goed in te passen. Na je aanmelding volgt er een intakegesprek en zoeken wij een taalmaatje dat bij je past.

Sta JIJ open voor bijzondere taalontmoetingen en bent je geïnteresseerd in taal en cultuur? Word dan taalcoach! Kosten worden vergoed, je krijgt begeleiding en de overeenkomst duurt een jaar.

Belangstelling? Of eerst meer informatie?
Neem dan contact op met iemand van het coördinatieteam:

 Fem Hunze                       Wilmy Jongerius             Eugène Menne
T 0475 58 18 36                T 0475 40 25 70               T 0475 33 42 57

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen