UIT DE LOCKDOWN DOOR SNELTESTEN

Foto: Weertdegekste

Persbericht – Hoewel minister Hugo de Jonge verwacht dat er binnenkort coronatesten in de supermarkt liggen, is het vooral fijn om vandaag al te weten waar we veilig kunnen testen. Natuurlijk is zo’n zelftest op termijn een alternatief en wil iedereen zich graag voor een prikkie  laten testen.

Sinds november 2020 bieden meerdere snelteststraten van MaxProMed die mogelijkheid in onze regio. U kunt elke dag met of zonder afspraak terecht op het industrieterrein in Belfeld. Aldaar, op Blauwwater 12B, kunt U langskomen voor een veilige en betrouwbare sneltest. Ook de corona teststraat in Weert aan de Industriekade 46 biedt dezelfde service. Deze bevind zich aan het kanaal, nabij de sluis (in de oude Verkade fabriek).

SCHERPSTE TARIEF IN UW REGIO

Wat vooral fijn is aan een teststraat om de hoek zijn die messcherpe tarieven;  voor een bedrag van 65,- Euro kunt U al een Antigeen sneltest laten uitvoeren waarbij de uitslag binnen 10 a 15 minuten bekend is. Wilt U daar graag een testcertificaat bij dan betaald U slechts 10,- Euro extra.

Ook het tarief voor een PCR test is met euro 114,- baanbrekend te noemen. Dit betreft uiteraard een tarief inclusief testcertificaat. Mocht U een hekel hebben aan de swab in uw keel of neus dan betaald U slechts euro 10,- extra voor een PCR speekseltest. Voor 12.00 uur een PCR test afnemen betekent automatisch dezelfde dag uw uitslag (in het weekend de opvolgende ochtend).

MaxProMed voldoet aan de strenge richtlijnen van het RIVM en de GGD en hierdoor kunt U zeven dagen per week terecht. De ruime openingstijden lopen van 07:30 – 13:00 uur & van 16:00 – 19: 00 uur op werkdagen, in het weekend van 10:00 – 13:00 uur.

TESTEN OP UW EIGEN LOCATIE

Tijdens een vermeende besmetting of brandhaard op de werkvloer kan MaxProMed ook direct komen testen op uw eigen locatie. Bovenstaande ‘aan huis testservice’ wordt geboden zowel aan bedrijven als particulieren. Binnen 4 uur na het eerste contact staan de BIG geregistreerde zorgprofessionals bij U voor de deur; dit kan al vanaf één persoon.

Voor bedrijven kan het tarief voor testen op locatie zowaar nog scherper; naarmate meerdere werknemers tegelijk worden getest is namelijk sprake van een hogere korting. Die specifieke staffel kunt U vinden op de website www.maxpromed.com .

BLIJF OOK NA DE LOCKDOWN GEZOND

Op prijs alleen wint niemand de oorlog tegen dit virus; service & snelheid zijn daarvoor minstens zo belangrijk en gaat bij MaxProMed gelukkig hand in hand. Zonder afspraak langskomen in de teststraat is daarvan het bewijs, tenzij U graag een certificaat of reisverklaring ontvangt. Deze is noodzakelijk voor een buitenlandse reis of een toekomstig bezoek aan een evenement; daarvoor uw afspraak plannen gaat kinderlijk eenvoudig en snel via de specifieke link naar de afspraken pagina op de website.

Na de (verlengde) lockdown komen onze verworven vrijheden hopelijk snel terug in beeld. Om in het voorjaar de theaters, bioscopen, festivals en andere grote evenementen weer te bezoeken speelt het testen op corona dus een steeds belangrijkere rol. Als lokale testspecialist is MaxProMed de ideale partner om die ontwikkelingen te faciliteren en kunt U vertrouwen op een veilige sneltest. Met louter gebruikmaking van gevalideerde testen bereiken zij een betrouwbaarheid van 98,7% , hetgeen uitzonderlijk nauwkeurig te noemen is. Niet voor niets gebruikt de GGD dezelfde ‘Healgen’ testen, waarbij het wattenstokje niet meer zo diep in uw neus hoeft. Alle testen vinden plaats onder supervisie van een arts.

Foto:Weertdegekste

 

WIST U DAT …….

Ook al bent U  gevaccineerd, dit betekend niet automatisch dat U het virus niet meer heeft of kan overdragen! Uw vaccinatie heeft ook geen invloed op de testuitslag. Waarschijnlijk gaan we toekomstig toe naar een wereld waarin  de (westerse) bevolking jaarlijks gevaccineerd zal worden. Niet alleen zal een vaccinatie in de tijd zijn uitgewerkt, maar ook zullen er steeds nieuwe mutaties van het virus de kop op steken. Vergelijk het met de huidige jaarlijkse griepprik. Om die reden zal MaxProMed binnenkort nieuwe testen in haar assortiment opnemen waarmee de vaccinatiegraad gemeten kan worden, ofwel hoeveel % u nog resistent bent tegen corona.

Voor meer informatie surf naar www.maxpromed.com/nl/corona-teststraat/ of bel gerust; 06-466 266 13 .

STAY SAFE, STAY NEGATIVE