Niet stil blijven zitten tijdens de corona crisis, fusie voor Limburgs artiesten boekingskantoor

Foto:

PERSBERICHT – De entertainment industrie staat op zijn kop. Artiesten kunnen al meer dan een jaar bijna niet optreden en evenementen mogen vanwege strenge corona regels al 14 maanden niet meer georganiseerd worden. Toch kozen twee Limburgse artiesten boekingskantoren er juist in deze bizarre tijd voor om hun krachten te bundelen in een nieuw dynamisch boekingskantoor:

Nr. 1 Artiesten.

Rob Knubben is zeker geen onbekende in het Limburgse land. Meer dan 20 jaar is hij het gezicht geweest van Marlstone Events & Entertainment, dat de laatste jaren verder is gegaan onder de naam Nr-eins artiestenboekingen. Naast boekingen heeft Rob Knubben al jarenlang ervaring met het organiseren en faciliteren van evenementen, variërend van 100 tot 25.000 personen.

Harold Pols is eveneens geen onbekende. Meer dan 10 jaar lang was hij een van de gezichten achter het productiebedrijf Mocon showtechniek, waar veel Limburgse bands hun thuisbasis vonden als het ging om het leveren van audio visuele techniek. Daarnaast houdt ook hij zich al jarenlang bezig met het organiseren van publieksevenementen onder de naam CUE4 events en CUE4 boekingen.

Door het samengaan van bovenstaande bedrijven is het grootste en meest veelzijdige boekingskantoor van de Limburgse entertainment industrie ontstaan.

Op dit moment telt de stal van Nr.1 Artiesten ruim 25 artiesten die zich exclusief laten vertegenwoordigen door onze medewerkers. In de aankomende weken zullen hier nog enkele verrassende namen aan worden toegevoegd. We hoeven niet de grootste te zijn, maar willen wel graag de beste zijn, aldus Rob Knubben.

Ook op het vlak van evenementen organisatie hebben beide heren grote plannen. Door het samengaan van beide bedrijven hebben we meer kennis in huis en ook meer mankracht, waardoor we taken kunnen gaan verdelen en er ook tijd overblijft om weer bezig te zijn met het ontwikkelen van enkele Limburgse projecten op het gebied van evenementen. De eerste plannen hiervoor zijn al gesmeden, aldus Harold Pols.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen