De Omwentelaars organiseren een workshop over een communicatie: ‘Inspirerend zijn’

Foto:

 om zijn mensen die zich met een positieve instelling inzetten voor de duurzame samenleving en een goede kwaliteit van de leefomgeving.

Het kernteam van de Omwentelaars bestaat uit Janneke ter Linden-Postulart, Floris Mokveld, Trees van der Schoot en Ilse Meelberghs. Verder kan echt iedereen een Omwentelaar zijn en worden dat ook steeds meer mensen. Niet treuren, niet mopperen, niet stilzitten: maar doen! Positief en met creativiteit aan de slag met duurzaamheid, daar gaat het om. Doet u mee? Kijk voor de jaaragenda hier. In april voor het eerst een avond over een complex onderwerp, de economie van de toekomst.
Op maandag 17 mei a.s. een avond met als thema “Inspirerend zijn” over communicatie. Zoals gebruikelijk is de organisatie in handen van één van de groeiende groep van Omwentelaars: Mirthe Sijmons

.
Omwentelaar Mirthe Sijmons organiseert voor ons op maandagavond 17 mei van 19.30
tot 21.30 uur een communicatieworkshop: Inspirerend zijn! .

Waar: Online, via Zoom 

Wanneer: Maandag 17 mei van 19:30 tot 21:30 uur. “Inloop” vanaf 19:20 uur Kosten: gratis, graag vooraf aanmelden via de website 

Zie voor meer informatie de website www.deomwentelaars.nl. Meer informatie over dit impactgesprek  staat op de agenda.

Afgelopen maand ook een nieuwe ontwikkeling van de Omwentelaars: Initiatieven. Via het netwerk en  de website organiseren Omwentelaars initiatieven. De eerste is Kledingruil georganiseerd door Stienke  Postulart. Binnen drie weken na de start gaat de eerste tas met kleren al in de kettingkledingruil rond.

Graag tot ziens op 17 mei!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen