Museum van de Vrouw vanaf 15 juni weer geopend voor bezoekers

Foto:

Echt – Dinsdag 15 juni 2021 gaan de deuren van het Museum van de Vrouw in Echt weer open. Nu te zien is de tentoonstelling ‘Stille Kracht‘, die gaat over het dagelijks leven in de Tweede Wereldoorlog.

Om de heropening te vieren, zijn er op zondag 27 juni gratis rondleidingen door de tentoonstelling Stille Kracht bij aankoop van een ticket voor het museum. Deze zullen in kleine groepen en met inachtname van de richtlijnen verlopen. De rondleidingen starten om 13, 14 en 15 uur. Deelname aan deze rondleidingen is uitsluitend voor individuele bezoekers en niet voor groepen.
In de vitrines op de begane grond zijn vanaf 22 juni de ingezonden werken van de Quarantaine Challenges te zien en in de grote zaal exposeert Dory Theunissen uit Echt vanaf 22 juni een twintigtal werken in het kader van het lokale kunst-initiatief.
Om de veiligheid van de bezoekers en medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen, zijn er enkele maatregelen getroffen om een bezoek aan het museum voor iedereen prettig te laten verlopen. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht en is ook het reserveren van een bezoek verplicht. Dit kan o.a. online via www.museumvandevrouw.nl/reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen