Rommelroute Kemp en Kitskensberg

Hoi beste bewoners van de wijken Kemp en Kitskensberg,
We zijn bezig met de organisatie van een Rommelroute Kemp en Kitskensberg in samenwerking met kindervakantiewerk Roermond-zuid en Activiteitengroep Kitskensberg en Scouting René Höppener op dd 12 september 2021 van 10.00u tot 17.00u.
De route wordt bepaald aan de hand van de adressen van de deelnemers in onze wijken.
Deze route wordt uitgestippeld en bekend gemaakt via Google Maps. Ook gaan we een lijst delen via Social Media zoals Facebook. Op de dag zelf worden er ook papieren exemplaren, met de route, neergelegd bij sommige punten.
Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om reclame te maken over deze route,  en zoveel mogelijk te delen via Facebook en mond op mond reclame?
Heb je interesse, ben je wonende op de Kemp of Kitskensberg en zou je ook jouw spullen voor jouw eigen deur willen verkopen dan kun je je nog inschrijven tot 9 september. dan nodigen we jou van harte uit om mee te doen aan onze Rommelroute!
De inschrijfkosten zijn €1 en deze gebruiken we om de kosten te dekken voor de posters en de flyers. De kosten kunnen we laag houden omdat iedereen fijn voor de eigen deur kan staan en je zelf voor een eigen opstelling kan zorgen.
Kan je zelf niet meedoen dan willen we jullie van harte uitnodigen om gezellig de deelnemers te bezoeken en een kijkje te komen nemen. Misschien liggen hier wel de spulletjes tussen waar je al maanden naar op zoek was.

Het mooiste van de rommelroute is:
Als deelnemer:
Je hoeft nergens met je spulletjes heen want de kopers komen zelf naar jou toe.
Als bezoeker:
Je hebt een unieke wandelroute en komt misschien wel jouw spulletjes tegen waar je lang
naar op zoek was.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen