Benefietavond hoogwater op woensdag 25 augustus

Foto: Limburg oet de drup
Op woensdag 25 augustus organiseert Stichting Limburg Oet de Drup een benefietavond om de gedupeerden van het hoogwater een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor Limburgse ondernemers, die schade hebben opgelopen.
TICKETPRIJS LIMBURG OET DE DRUP VERLAAGD NAAR € 20,-

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het noodfonds, was de stichting van mening dat een ticketprijs van € 50,- realistisch was. Gebleken is dat deze prijs wellicht te hoog is, vandaar daar dat er voor een andere prijs gekozen is uiteindelijk. Dus de mensen die de prijs van €50,- hebben betaald. Hier word door de organisatie persoonlijk contact mee opgenomen om een goede oplossing te bespreken.

Ga snel naar onze ticketsite en koop je ticket!

ANDY & ROY – BEPPIE KRAFT – BIG BENNY – CHRISTEL EN QUINN – DAVE VREULS – EMMA KOK – ERWIN – FRANS THEUNISZ – GÉ REINDERS – JACK VINDERS – JANSE BAGGE BEND – KRACH VAN LIMBURG – LIMBO PROJECT – LUCAS & STEVE – MARCO BAKKER -MARJOLEIN HEIJLTJES – MARLEEN RUTTEN – MARTIN HURKENS – MINSEKINDER – PHIL BEE EN DAAN PREVOO – PRUUF MAR – ROB MENNEN – STEF CLASSENS – STEPHANIE STRUIJK – ZIESJOEM!

Kleine greep uit de volledig belangloze artiesten wereld die zich inzet voor het benefietconcert tot een succes te brengen.

Namens de gehele organisatie, de vrijwilligers en andere betrokkenen, hartelijk dank voor uw aanwezigheid en donaties. Tot woensdag 25 augustus op de Cauberg!

Bron: Gemeente Roermond

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen