Max vanaf Spa: ‘Super om de Orange Army weer te zien’

Foto: Verstappen.com

Vanaf een relatief fris en bewolkt Spa-Francorchamps, blikt Max Verstappen nog even kort terug op de zomerstop van de afgelopen weken. “Ik heb de meeste tijd thuis in Monaco doorgebracht en ben anderhalve week naar een Caribisch eiland geweest. Dat was mooi en relaxt. Met de triple header die er meteen weer aankomt, was het goed om even af te schakelen. Ik probeer er dan zo weinig mogelijk aan Formule 1 te denken en ermee bezig te zijn. Maar na een tijdje sta je toch weer te popelen om in een Formule 1-auto te stappen.”

Met de Belgische Grand Prix en direct daaropvolgend de Dutch Grand Prix heb je twee thuisraces voor de boeg. Hoe speciaal is dat? Max:

“Dat is mooi. Het is super om weer de Orange Army te zien. Spa is sowieso mijn favoriete circuit, dus ik kom er graag. De nieuwe Grand Prix op Zandvoort zal gaaf worden, met name de kwalificatie zal speciaal worden. Circuit Zandvoort was in een Formule 3-auto al gaaf, en in de Formule 1-demo’s die ik daar gegeven heb in oudere auto’s. Met de huidige Formule 1-auto’s zal het erg snel zijn. Met alle oranje fans, op die historische baan en mooie omgeving, ja, daar kijk ik wel naar uit. Maar eerst wil ik het natuurlijk goed doen hier op Spa.”

Lees meer bij de bron: http://www.verstappen.nl/