Flexibility Limburg opent nieuwe vestiging in Roermond

Foto:

Flexibility Limburg gaat uitbreiden. Op 1 november opent het recruitmentbureau in het centrum van Roermond haar tweede vestiging.

De groeiende personeelsvraag van organisaties in Midden- en Noord-Limburg zorgt voor de behoefte aan een nieuwe fysieke plek waar recruiters en kandidaten met elkaar in gesprek kunnen. Flexibility Limburg is al sinds 2012 gevestigd op Maastricht-Airport.

Werving en selectie vindt in toenemende mate online plaats vindt. Flexibility Limburg is er echter rotsvast van overtuigd dat een fysieke ontmoeting en een diepgaand gesprek onmisbaar zijn, legt accountmanager Anouk Hendriks uit. “De meerwaarde van recruiters zit in het persoonlijke contact, doorvragen en kandidaten echt leren kennen.”

De nieuwe vestiging van Flexibility Limburg zit in het Ondernemersplein Limburg aan de Steegstraat 2 in Roermond. Anouk Hendriks: “We maken nu niet alleen impact in Roermond, maar door de ligging vlak bij uitvalswegen, kunnen we de vestiging ook gebruiken als uitvalsbasis voor Venlo en omgeving.”

Over Flexibility Limburg:
Flexibility Limburg is gespecialiseerd in Office vacatures en meertalige kandidaten. Wij bemiddelen kandidaten voor op kantoor, in verschillende functies, in allerhande sectoren en op diverse niveaus. Daarnaast focussen we op meertaligheid, ook wel ‘multilingualism’. Organisaties met kantoren en/of klanten in het buitenland helpen wij aan medewerkers die perfect en op een natuurlijke manier kunnen communiceren in verschillende talen. Flexibility Limburg is gevestigd op Maastricht Airport en in Roermond.

Flexibility Limburg
Steegstraat 2
6261 AA Roermond
Telefoon: 0475-
E-mail: [email protected]
www.flexibilitylimburg.nl