Wegwerkzaamheden en afsluiting Kruispunt Kapellerlaan – Prins Bernhardstraat Roermond

Foto:

Op maandag 7 maart a.s. start BLM wegenbouw met de reconstructie van het kruispunt Prins Bernhardstraat – Kapellerlaan. De werkzaamheden aan de kruispunt duren ca. 2 weken. Tijdens deze werkzaamheden is de Marijkestraat bereikbaar.

Aansluitend starten wij met de oppervlaktereconstructie van de Prins Bernhardstraat tot en met de voormalige spoorlijn. De werkzaamheden duren ca. 4 weken. De parkeerplaats achter de Prins Bernhardstraat 51 t/m 63 is gedurende deze periode niet bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat de Marijkestraat zo lang mogelijk bereikbaar blijft. Het is vooraf moeilijk in te schatten wanneer de Marijkestraat tijdelijk niet per voertuig bereikbaar is. U ontvangt nader bericht over de tijdelijke afsluiting van de Marijekstraat.

U kunt uw voertuig parkeren bij ons Ketenpark aan de Prins Bernhardstraat 43.

Wij verzoeken u om uw voertuig niet in het werkvak te parkeren.

Praktische informatie

Tijdens de werkzaamheden verzorgen wij, als uw woning niet bereikbaar is, de huisvuil inzameling. Wij verzoeken u om uw container(s)/plastic zakken op de inzameldag vóór 07:30 uur in de ochtend aan de weg te zetten. Wij zetten na lediging uw container weer terug.

Vermeld bij het aanbieden van uw container duidelijk zichtbaar uw huisnummer op de afvalcontainer.

Ook verzorgen wij, als uw woning niet bereikbaar is, de oud papier inzameling. Wij verzoeken u om uw oud papier op de inzameldag gebundeld vóór 07:30 uur aan de weg te zetten.

Bereikbaarheid voor leveranciers en afnemers bij bedrijven wordt persoonlijk afgestemd. BLM biedt maatwerk aan, hiervoor neemt de heer Ad Jereskes vooraf contact op met de ondernemers aan het werkvak.

Bereikbaarheid

Uw woning is altijd bereikbaar te voet via het trottoir of via loopschotten. Doorgaand auto- en fietsverkeer wordt gedurende het werk in de Kapellerlaan en Heinsbergerweg omgeleid via de Koninginnelaan, Bredeweg en Karel Doormanstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen