Samen voor Hoop Roermond verplaatst naar 2023!

kwf-Samenloop Veldhoven 9/10062012
kwf-Samenloop Veldhoven 9/10062012
Foto:

De vijfde editie van de Samen voor Hoop wordt verplaatst naar 2023. Het 24 uurs evenement stond voor zaterdag 11 en zondag 12 juni op de kalender.

De onzekerheid of het evenement dit jaar kon doorgaan is voor veel teams een struikelblok gebleken om teams compleet te krijgen of om in te schrijven. Ook het wennen aan het nieuwe normaal en het zich begeven in “grotere” groepen heeft een rem gezet op de teamaanmeldingen.

“De jubileumeditie, de vijfde, moet een megafestijn worden”, meldt voorzitter Bart Lickfeld. Een grote happening met herkenbare en nieuwe, verrassende elementen. De organisatie van de Samen voor Hoop heeft een alternatieve datum in 2022 overwogen, maar besloten het 24 uurs evenement naar volgend jaar te verplaatsen. „We richten onze pijlen nu op juni 2023”, vertelt Lickfeld.

Over de Samen voor Hoop

De Samen voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette, waarbij deelnemers van alle leeftijden zich samen sterk maken om geld in te zamelen voor het Toon Hermans Huis, Kankeronderzoekfonds Limburg en lokale projecten en samen stilstaan bij de ziekte kanker. Bij de Roermondse editie lopen de deelnemers in teamverband één etmaal rondes op de atletiekbaan van Sportpark de Wijher in Roermond. De Samen voor Hoop symboliseert op deze manier de onophoudelijke strijd tegen kanker. Gedurende en voorafgaand aan het evenement organiseren de teams allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarnaast zijn er bijzondere momenten als eerbetoon aan kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden, afgewisseld met muzikale optredens. Ook is er een KinderLoop, speciaal voor de jongere doelgroepen die helaas ook worden geconfronteerd met (de gevolgen van) kanker. Tijdens de Samen voor Hoop is er echter bijzondere aandacht voor onze eregasten; mensen die momenteel vechten tegen kanker of inmiddels genezen zijn verklaard. Meer informatie is te vinden op samenvoorhoop.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen