GEBOEKT DOOR DE BIEB IN ROERMOND: ANYA NIEWIERRA

Foto: Bibliorura

Op vrijdagavond 10 juni van 19.30 tot 21.00 uur is prijswinnend auteur Anya Niewierra te gast bij de Bibliotheek Bibliorura.

 Anya Niewierra (Kerkrade, 1964) heeft inmiddels vier literaire thrillers op haar naam staan: Vrij uitzicht (2013), Het dossier (2016), Het bloemenmeisje (2020) en De camino (2021). Al sinds haar jeugd heeft ze drie passies: reizen, schrijven en schilderen. In het dagelijks leven is ze directeur van de VVV Zuid-Limburg.

Op 21 juni verschijnt Ook dat nog, een dagboekroman van Anya Niewierra en haar dochter Merel Godelieve. Het boek biedt een vrolijke kijk op drie generaties vrouwen: de net gescheiden vijftiger Roos, haar in een identiteitscrisis verkerende dochter Maddy en oma Loes, een voormalige dolle mina. Deze avond vertelt Niewierra over het schrijfproces van dit boek en de soms ingewikkelde en hilarische discussies die ze met haar dochter had.

Ook gaat Niewierra in op haar meest recente thriller De camino, waarvoor ze zelf het beroemde pelgrimspad liep. En misschien licht ze al een tipje van de sluier van de nieuwe thriller waar ze momenteel aan werkt. Kom gezellig langs en laat je inspireren!

  • Wanneer: Vrijdag 10 juni van 19.30 tot 21.00 uur
  • Waar: de Bibliotheek Bibliorura
  • Kosten: Tickets kosten €5 voor leden en €7,50 voor niet-leden. Een zomers drankje en hapje zijn inbegrepen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen