Vanaf eind augustus nieuwe creatieve cursussen voor 60-plussers

Nooit Te Oud?! biedt creatieve activiteiten voor 60-plussers in Roermond. Ervaring is niet nodig en er is altijd tijd voor een kopje koffie en een praatje. Alle cursussen worden gegeven door vakdocenten op goed bereikbare locaties in Roermond. In de periode van augustus t/m november 2022 zullen steeds verschillende cursussen van start gaan, in de categorieën muziek, beeldende kunst en beweging!

Muziek
Denkt u ook weleens: ‘ik zou graag muziek willen maken’? Bijvoorbeeld meezingen in een koor of (opnieuw) een muziekinstrument leren bespelen? De Koninklijke Harmonie Roermond biedt onder de noemer ‘Muziek een leven lang’ een aantal muziekklassen aan. ECI cultuurfabriek biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een senioren popband. Bekijk het specifieke aanbod via de website.

Beeldende kunst
Wilt u graag de handen uit de mouwen steken en creatief aan de slag gaan? Gezellig, samen met anderen én gewoon op een locatie bij u in de buurt? Dat kan met de cursussen van ECI cultuurfabriek. Voor ieder wat wils, zoals Schrijven/Vertellen, Fotografie, Tekenen, Textieldrukken en Keramiek. Bekijk het actuele cursusaanbod via de website.

Beleving
Even terug naar uzelf en tot rust komen? Of juist in volle actie dansen? Dat kan met de bewegingscursussen. Tijdens deze ronde kunt u meedoen aan de workshop Tai Chi van ECI en de 3 nieuwe danscursussen FollowFlow, Hiphop en Klassiek Ballet van The Movement Roermond.

Kijk snel op www.nooitteoudroermond.nl voor alle informatie en aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen