ECI cultuurfabriek lanceert nieuw label ‘ECI nachtfabriek’

Foto: ECI

PERSBERICHT – ECI cultuurfabriek lanceert vandaag het nieuwe label “ECI nachtfabriek”, om zo meer onderscheidende aandacht te geven aan de nachtprogrammering van het Roermondse cultuurcentrum.

Binnen de uitgebreide agenda van ECI cultuurfabriek vormt ECI nachtfabriek een aparte tak binnen de organisatie. Hoewel de dance- en hiphopscene vaak onder één noemer wordt samengevat, bestaat het in werkelijkheid uit vele subgenres, waarbij ieder subgenre een eigen doelgroep bedient en eigen benadering vereist.

De lancering van ECI nachtfabriek past in de bredere wens van ECI cultuurfabriek om de nachtprogrammering verder uit te bouwen tot een prominente factor binnen de agenda van ECI cultuurfabriek. Naast het aantrekken van populaire artiesten en uitgaansconcepten, wordt ook de lokale aansluiting niet vergeten: er komt meer ruimte voor lokaal (organisatie)talent en onderbelichte en wellicht ondergewaardeerde muziekgenres.

ECI nachtfabriek

In de agenda van 2020 staan populaire vaste waardes als Terug Naar Toen, Herrie Met Gerrie en Rewind geprogrammeerd. Ook wordt er aandacht geschonken aan genres als drum & bass, disco en house. Bovendien wordt de 35-plusser niet vergeten. Nieuwe artiesten en andere genres worden op termijn toegevoegd, zodat ECI nachtfabriek een thuishaven wordt voor alle uitgaansliefhebbers in Roermond en omgeving.

Middels een nieuwe huisstijl, eigen sociale mediapagina’s en doelgroepgerichte marketing kan de bezoeker in één oogopslag zien welke elektronische- en hiphop gerelateerde evenementen in ECI cultuurfabriek georganiseerd worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen