Maar liefst € 4000,00 naar goede doelen Roermond City Run

Foto: ad van cromvoirt

Rotary Roermond en de stichting Roermond City Run hebben het eindresultaat van de Rotary Goede Doelen Loop tijdens de Rabobank Roermond City Run bekend gemaakt. Het Jeugdsportfonds Limburg en Basissport Limburg hebben elk een cheque van € 2000,00 mogen ontvangen. Dit geld is bij elkaar gebracht door de deelnemers aan de zevende editie van de Rabobank Roermond City Run en de leden van Rotary Roermond.

Eerste keer

Het is dit jaar de eerste keer dat deelnemers de extra mogelijkheid hadden om tijdens hun inschrijving tevens een donatie te doen voor een van de twee goede doelen. Ook de leden van Rotary Roermond hebben geld ingezameld. Marco Pals, voorzitter van Rotary Roermond is trots op het behaalde resultaat: “Deze eerste editie van de Rotary Goede Doelen Loop heeft maar liefst € 4000,00 opgeleverd. We zijn trots op de deelnemers en leden die bereid zijn geweest deze doelen te steunen. Bedankt!”

Ook in 2018

Het Jeugdsportfonds Limburg biedt sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen met onvoldoende geld voor lidmaatschap van een sportvereniging. Basissport Limburg organiseert bewegingsactiviteiten voor verstandelijk en meervoudig gehandicapten in Limburg. Dankzij deze sportieve donatie wordt het voor anderen óók mogelijk om van sport te genieten. Volgens voorzitter Marc Breugelmans van de Rabobank Roermond City Run verdient de Rotary Goede Doelen Loop een mooi vervolg: “Ook in 2018 gaan we dit initiatief weer oppakken. We zullen onze deelnemers uitnodigen ook zelf goede doelen aan te dragen. Daarmee hopen we op een nog bredere betrokkenheid en natuurlijk weer een mooie opbrengst.”

Reacties