Uitreiking Halawijnprijs en Reinaerttrofee

Foto: Bibliorura

Houdt u ook zo van boeken en literatuur? Kom dan op 31 maart naar het Royal Theater in Roermond. Die dag reiken wij de Halewijnprijs en de Reinaerttrofee uit! En dat niet alleen, we krijgen ook bezoek van schrijver en columnist Özcan Akyol.

De genomineerden voor de Halewijnprijs, de literatuurprijs van de stad Roermond, zijn Mathijs Deen, Hans Dekkers, Emily Kocken, Bart Koubaa, Peter Lenssen en Meindert Talma. In tegenstelling tot andere jaren, zal dit jaar pas tijdens de uitreiking bekend worden gemaakt wie de winnaars van de Halewijnprijs en de Reinaerttrofee zijn. De uitreiking wordt dit jaar dus extra spannend!

Naast de genomineerden van de Halewijnprijs en de Reinaerttrofee is schrijver en columnist Özcan Akyol deze middag aanwezig. Hij reikt samen met de jury van de Reinaerttrofee de prijs uit aan de winnaar van deze trofee en hij spreekt over het belang van lezen voor jongeren.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats op 31 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur in het Royal Theater in Roermond. Het eerste deel van de middag staat in het teken van het uitreiken van de prijzen. In de pauze is er de gelegenheid om boeken van de aanwezige auteurs te kopen bij de boekenstand van Plantage Boekhandel Roermond en ze te laten signeren. Na de pauze is het de beurt aan Özcan Akyol.

Tickets kosten €5 voor leden van de Bibliotheek Bibliorura en €10 voor niet-leden. Tickets bestellen kan via www.bibliorura.nl. Wees er snel bij want vol=vol!

Reacties

article
94403
Houdt u ook zo van boeken en literatuur? Kom dan op 31 maart naar het
https://roermond.nieuws.nl/kunstcultuur/94403/uitreiking-halawijnprijs-en-reinaerttrofee/
2019-03-11T22:41:20+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/287/2019/03/11224005/Beeldjes-Halewijnprijs-en-Reinaerttrofee.jpg
HALEWIJNPRIJS
Kunst&Cultuur, Nieuws