Video: Autobiografisch boek mijn stille tranen ontbloot innerlijk Peggy Knoops

Roermond – Angela Hokstam – Vanaf vrijdag 6 september is het autobiografisch boek mijn stille tranen, van Peggie Knoops uit Venlo te bestellen bij, uitgeverij Boekscout, boekhandels en bol. com. En bij Koops Venlo en Bruna Blerick en Horst in de winkel met promotieposter. Het boek omschrijft de heftige-, mooie-,verdrietige- en emotionele levenservaringen van de schrijfster. Nog steeds zoekende naar haar eigen levensdoelen en kwaliteiten vertelt ze op een zeer pakkende manier haar verhalen, en haar leven met depressie. En de wervelingen waarmee ze zich door het leven werkt. Alles in een po√ętisch jasje, om ervaringen duidelijker te maken.

”Je leert mijn leven kennen achter het vaak vriendelijke en lachend gezicht. Verhalen die je aan mijn buitenkant niet zou verwachten. Van ziekte, autisme, depressie, rouw, emoties en verlies tot liefde, feest, onvoorwaardelijkheid en nog heel veel meer. Alles wat mij de echte Peggie maakt. Ik zet me spreekwoordelijk in mijn blootje. Puur en eerlijk. En ook heel erg spannend” vertelt de schrijfster.

”Het is echt mijn tweede kindje geworden. Wel spannend om me zo bloot te geven. Een kijkje in mijn hoofd, mijn leven, mijn ik. Het boek heeft 45 verhalen. Na het lezen ken je mij helemaal” zegt Knoops verder.

Ze heeft altijd haar echte gevoelens binnen gehouden, het schrijven liet haar hart weer opengaan. Het boek heeft ze vooral s’ nachts geschreven.

Reacties