BijSTOX organiseert voor het derde jaar een ladies night

Foto: Bystox

Roermond – Angela Hokstam – Ladiesnight biedt hulp en inspiratie aan om, in en rondom het huis een thuis te creëren. En Intratuin is de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt.

”De dames avond is een succesvol event, gezien de jaarlijkse bezoekers (ruim 2,5 duizend). Ook de standhouders zijn altijd enthousiast en willen altijd weer terugkeren” vertelt Nicole Hayen, Manager Marketing bijStox.

”Heb jij een leuk bedrijf(je) en wil je, je op dit evenement presenteren aan honderden Ladies? Vraag dan een informatie / inschrijfformulier aan en wie weet ben jij op woensdag 13 november van de partij” laat bijStox op haar facebook page weten.

Dit jaar is nieuw dat er niet alleen verkoopstands zijn, maar ook een belevingsconcept. Er is van alles te doen, beleven, proeven, workshops te volgen, stijladvies, muziek, food en meer.

De toekomst: ”uiteraard willen we het uitdagend en interessant maken en houden voor onze bezoekers. Elk jaar proberen we nieuwe ideeën toe te voegen aan het concept” zegt de Manager Marketing tot slot.

bijSTOX Roermond -St. Wirosingel 180 -6042 KZ Roermond – 088 – 3456100 – [email protected]

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen