Vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Roermond op de Donderberg

Foto: Jan Linders

Roermond – Angela Hokstam – Woensdag 2 oktober om 9.00 uur heropent Jan Linders, na een korte verbouwing een geheel vernieuwde supermarkt aan de Kasteel Hornstraat in Roermond. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule- uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt door wekelijks heel veel sterke acties, maar ook door het beste vers, heerlijke streekproducten en klantgerichte medewerkers.

Als de beste supermarkt in vers, spelen de versafdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een centrale rol in de vernieuwde Jan Linders-supermarkt. Klanten kunnen profiteren van veel streekproducten en iedere week opnieuw van de beste acties van Nederland. In de actiestraten die centraal door de winkel lopen, zijn de meest scherpe acties duidelijk herkenbaar en vindbaar.

Supermarktmanager Alex van der Schaaf: ‘Met trots verwelkom ik samen met mijn team, klanten uit Roermond en omstreken in onze nieuwe supermarkt. In de afgelopen dagen heeft een ware metamorfose plaatsgevonden in onze supermarkt in winkelcentrum De Donderberg”. In onze prachtige supermarkt staan – naast onze acties – de versafdelingen centraal. We bieden dan ook de lekkerste versproducten aan – vaak uit eigen streek. Speciaal voor de kleintjes is er de speeltractor op de groente & fruit-afdeling, waardoor boodschappen doen ook voor hen leuk is. Nieuw in onze supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’, waar we ter plekke de lekkerste broodjes vers beleggen en pizza’s bereiden”.

 De komende weken kunnen inwoners van Roermond genieten van verschillende openingsacties. Zaterdag 12 oktober is het feest bij Jan Linders Roermond en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 genieten van diverse festiviteiten. Er zijn heerlijke proeverijen en kinderen kunnen lekker knutselen. Daarnaast maken klanten kans op mooie prijzen.
Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. In 2018 werd een consumentenomzet, van bijna 431 miljoen euro behaald. Jan Linders is gericht op het zuiden en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid, sterke aanbiedingen en regionale verankering. Ook is de supermarkt al 7 jaar op een rij, uitgeroepen tot de supermarkt met de beste bier- en speciaalbierafdeling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen